Καλάθι

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1981 και δραστηριοποιείται στην χονδρική και λιανική πώληση σε Ελλάδα και εξωτερικό στο χώρο του ενδύματος, με συνεχή εξέλιξη τόσο στην ποιότητα του υφάσματος, όσο και στην αισθητική των προϊόντων. Ανακαλύψτε τώρα τη μεγαλύτερη συλλογή σε ανδρικά ρούχα σε πολύ προσιτές τιμές. Πάντοτε 100% βαμβακερά (Regular Fit) και πάντοτε διαθέσιμα και σε μεγάλα μεγέθη. Συγκεκριμένα στη συλλογή μας θα βρείτε ανδρικά πουκάμισα (καρώ, ριγέ, μονόχρωμα, σχεδιαστικά, κοτλέ, λινά) για κάθε σας εμφάνιση. Διαθέτουμε ακόμη ανδρικές μπλούζες Polo με γιακά (ριγέ, μονόχρωμες, με φερμουάρ, κουμπιά και λαιμόκοψη) και ανδρικές ζακέτες και πλεκτά εξαιρετικής ποιότητας, που θα λατρέψετε. Επίσης, υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά παντελόνια Chino και βερμούδες Cargo και Chino με πλεκτή ζώνη σε πολλά χρώματα. Εισαγωγές/Εξαγωγές.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του ενδύματος με συνεχή αναβάθμιση τόσο στην ποιότητα του υλικού όσο και στην αισθητική των προϊόντων μας. Τα υφάσματά μας επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια και ύστερα από προσωπική συμμετοχή σε όλες τις σχετικές εκθέσεις στον ευρωπαϊκό χώρο, στη βόρεια Αμερική και σε αναδυόμενες αγορές της Ασίας.

Στη διαδικασία κατασκευής των ανδρικών ενδυμάτων παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις της μόδας, επιστρατεύοντας όλα τα νόμιμα μέσα, ώστε να βρισκόμαστε μπροστά από τις εξελίξεις.

Χτίζοντας βήμα-βήμα την εταιρεία μας υποστηριχτήκαμε από έντιμους επαγγελματίες του χώρου, ο αριθμός των οποίων ανέβαινε σταθερά και ήδη έχουμε στο πελατολόγιό μας πάνω από τριακόσιους-είκοσι εμπόρους στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Θα συνεχίσουμε με το ίδιο κέφι, με την πολύτιμη εμπειρία μας, με την αυξανόμενη πάντα γνώση σε ένα χώρο που συνεχώς εξελίσεται και βέβαια με την στήριξη των αγαπημένων μας πελατών.